fbpx

Ijskar Huren

Bij ons staat ambachtelijkheid centraal, iets wat je proeft in elk bolletje roomijs dat we serveren. Zoals je wellicht weet of al eerder hebt gelezen, komt de essentie van ons roomijs rechtstreeks van de boerderij. Ons ijs is een echt hoeveproduct, waarbij de verse melk afkomstig is van onze eigen koeien. We zetten ons in voor kwaliteit en natuurlijkheid door enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken – vrij van bewaarstoffen, kunstmatige kleurstoffen, en smaakversterkende stoffen.

Roomijs

Geniet van onze heerlijke selectie ambachtelijk roomijs voor slechts €8,95 per liter, inclusief hoorntjes, potjes, en lepeltjes. Kies uit een divers aanbod van smaken met een minimumafname van 2,5 liter per smaak. Ons assortiment omvat klassiekers zoals vanille, chocolade, en aardbei, evenals unieke smaken zoals speculoos, hazelnoot, amarena-kers, en tiramisu, onder andere. Elke bestelling komt compleet met een schepper, hoorntjes, potjes, en lepeltjes, zodat je direct kunt genieten van je ijsfeest.

Het ijskarretje

Breng een vleugje nostalgie en zoete verwennerij naar je evenement met ons charmante ijskarretje, perfect voor elke gelegenheid. De huurprijs van het ijskarretje wordt aantrekkelijker naarmate je meer liters ambachtelijk roomijs bestelt, met een vereiste minimumafname van 5 liter om de unieke ervaring te starten.

Ons nostalgische ijskarretje, uitgerust met twee elegante koperen stolpen en de nodige koelelementen, zorgt niet alleen voor een blikvanger op je feest, maar garandeert ook de perfecte temperatuur voor ons heerlijke roomijs. De prijs voor de huur van het ijskarretje, inclusief transportkosten voor levering en ophalen, wordt op maat gemaakt, gebaseerd op het totale aantal liters roomijs dat je bestelt of het aantal genodigden.

We leveren het karretje op de door jou gewenste locatie en tijd, en halen het ook weer op, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je evenement. Een waarborg van €100 zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Laat ons weten hoeveel liter roomijs je nodig hebt of hoeveel gasten je verwacht, en wij zorgen voor een onvergetelijke toevoeging aan je feest of bijeenkomst.

Bediening

Maak je evenement extra speciaal met onze professionele bediening bij het ijskarretje, beschikbaar vanaf slechts €40 per uur. Ons ervaren personeel zorgt niet alleen voor een vlotte en vriendelijke service, maar voegt ook een vleugje charme toe aan je feest met hun deskundige ijsbediening. Voor evenementen die doorgaan na middernacht, bieden we deze exclusieve service aan voor €50 per uur, zodat je gasten ook in de late uurtjes kunnen blijven genieten van ons heerlijke ambachtelijke roomijs. Kies voor gemak en een onvergetelijke ervaring met onze professionele bediening bij het ijskarretje.

Verplaatsingskosten

Wanneer je ons sfeervolle ijskarretje wilt laten langskomen op je evenement, maken we het je gemakkelijk met onze duidelijke regeling voor de verplaatsingskosten. We brengen je alleen kosten in rekening voor de afstand die méér is dan 15 kilometer van onze thuisbasis. Dus, als je locatie bijvoorbeeld 20 kilometer van ons verwijderd is, dan betaal je slechts voor de extra 5 kilometer. Dit betekent dat alle verplaatsingen binnen de eerste 15 kilometer volledig kosteloos zijn, onderstrepend onze inzet om jou en je gasten te trakteren op een onbezorgde, smakelijke toevoeging aan je evenement. We zorgen ervoor dat ons ijskarretje precies op tijd en op de juiste plaats is, zodat het feest kan beginnen.

Offerte aanvragen: