fbpx
Search

Ijskar Huren

Bij ons staat ambachtelijkheid centraal, iets wat je proeft in elk bolletje roomijs dat we serveren. Zoals je wellicht weet of al eerder hebt gelezen, komt de essentie van ons roomijs rechtstreeks van de boerderij. Ons ijs is een echt hoeveproduct, waarbij de verse melk afkomstig is van onze eigen koeien. We zetten ons in voor kwaliteit en natuurlijkheid door enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken – vrij van bewaarstoffen, kunstmatige kleurstoffen, en smaakversterkende stoffen.

Roomijs

Geniet van onze heerlijke selectie ambachtelijk roomijs voor slechts €8,95 per liter, inclusief hoorntjes, potjes, en lepeltjes. Kies uit een divers aanbod van smaken met een minimumafname van 2,5 liter per smaak. Ons assortiment omvat klassiekers zoals vanille, chocolade, en aardbei, evenals unieke smaken zoals speculoos, hazelnoot, amarena-kers, en tiramisu, onder anderen. Elke bestelling komt compleet met een schepper, hoorntjes, potjes, en lepeltjes, zodat je direct kunt genieten van je ijsfeest.

Het ijskarretje

Breng een vleugje nostalgie en zoete verwennerij naar je evenement met ons charmante ijskarretje, perfect voor elke gelegenheid. De huurprijs van het ijskarretje wordt aantrekkelijker naarmate je meer liters ambachtelijk roomijs bestelt, met een vereiste minimumafname van 5 liter om de unieke ervaring te starten.

Ons nostalgische ijskarretje, uitgerust met twee elegante koperen stolpen en de nodige koelelementen, zorgt niet alleen voor een blikvanger op je feest, maar garandeert ook de perfecte temperatuur voor ons heerlijke roomijs. De prijs voor de huur van het ijskarretje, inclusief transportkosten voor levering en ophalen, wordt op maat gemaakt, gebaseerd op het totale aantal liters roomijs dat je bestelt of het aantal genodigden.

We leveren het karretje op de door jou gewenste locatie en tijd, en halen het ook weer op, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je evenement. Een waarborg van €100 zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Laat ons weten hoeveel liter roomijs je nodig hebt of hoeveel gasten je verwacht, en wij zorgen voor een onvergetelijke toevoeging aan je feest of bijeenkomst.

Bediening

Maak je evenement extra speciaal met onze professionele bediening bij het ijskarretje, beschikbaar vanaf slechts €40 per uur. Ons ervaren personeel zorgt niet alleen voor een vlotte en vriendelijke service, maar voegt ook een vleugje charme toe aan je feest met hun deskundige ijsbediening. Voor evenementen die doorgaan na middernacht, bieden we deze exclusieve service aan voor €50 per uur, zodat je gasten ook in de late uurtjes kunnen blijven genieten van ons heerlijke ambachtelijke roomijs. Kies voor gemak en een onvergetelijke ervaring met onze professionele bediening bij het ijskarretje.

Verplaatsingskosten

Om het nostalgische ijskarretje naar jouw evenement te brengen, hanteren we een transparante en eenvoudige regeling voor de verplaatsingskosten. Voor locaties buiten een straal van 15 kilometer rond onze basis, rekenen we een vergoeding van €0,50 per kilometer. Binnen deze vriendelijke cirkel van 15 kilometer brengen we geen verplaatsingskosten in rekening, als onderdeel van onze toewijding om jou en je gasten te voorzien van een zorgeloze en heerlijke ervaring. Zo zorgen we ervoor dat het ijskarretje op de afgesproken plaats en tijd arriveert, klaar om de harten (en smaakpapillen) van je gasten te veroveren.”

Offerte aanvragen: